Inloggen
Login Register

Lost password ?

A password will be sent to your email address.

Selecteer alle manieren waarop je van ons wil horen

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

0 0
  • Welkom
  • Favorieten
  • Losse Thee
    • Informatie Thee
    • Biologisch
    • Zwarte Thee
    • Groene Thee
    • Gele Thee
    • Witte Thee
    • Oolong Thee
    • Pu-Erh Thee
    • Rooibos
    • Kruiden
    • Mate
    • Lemon Poppy
  • Theezakjes
  • Accessoires
    • Accessoires
    • Servies
    • Theepotten
    • Thermosflessen
  • Chocola
  • Cadeau
  • Thee kaartjes
  • Tijdschriften
  • SuperWaste
  • Workshops
  • Blog
  • Winkel
  • Contact
Altijd leuk verpakt!
Bij iedere bestelling een theesample!
Snelle levering!
Altijd leuk verpakt!
Bij iedere bestelling een theesample!
Snelle levering!
  • Welkom
  • Favorieten
  • Losse Thee
    • Informatie Thee
    • Biologisch
    • Zwarte Thee
    • Groene Thee
    • Gele Thee
    • Witte Thee
    • Oolong Thee
    • Pu-Erh Thee
    • Rooibos
    • Kruiden
    • Mate
    • Lemon Poppy
  • Theezakjes
  • Accessoires
    • Accessoires
    • Servies
    • Theepotten
    • Thermosflessen
  • Chocola
  • Cadeau
  • Thee kaartjes
  • Tijdschriften
  • SuperWaste
  • Workshops
  • Blog
  • Winkel
  • Contact
Inloggen
0 0
0 Shopping Cart

De winkelmand is leeg.

Terug naar de webshop
Shopping cart (0)
Subtotaal: €0,00

Afrekenen

Home Winkel Tijdschriften

KoffieTCacao #34 – 2020

€6,50

KoffieTcacao is hét lifestyle magazine over koffie, thee en cacao. KTC magazine verschijnt elk kwartaal. Al 5 jaar op een rij vult de redactie van KTC vol overgave de 100+ pagina’s met reportages, interviews, columns, reviews en nieuws.

Type: Tijdschriften
Tag: Tijdschriften
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)
Beschrijving

In de maarteditie van Koffie T Cacao laten ze je onder andere kennismaken met zeewierthee. In Zeeland maken moeder en dochter Mathilda en Veronica van Leeuwen verschillende theemelanges met zelf geteeld zeewier. Hoe je die vervolgens goed kan combineren met een lekker gerecht, wordt uitgelegd in de rubriek #hoedan. Mariella Erkens laat zien waarom thee bij uitstek het geschikte drankje is om bij een alcoholvrij diner. Ben je meer van chocolade? Blader dan in koffieTcacao 34 snel naar het interview met To’ak Chocolate. De kleine producent maakt chocolade van de exclusieve en eeuwenoude variëteit nacional, die zij per toeval herontdekten in een stuk regenwoud in Ecuador.

In de rubriek ‘KTC test’ zoeken ze deze editie uit welke melkopschuimer een plekje op jouw aanrecht verdient en op de testbank van de  ITC Academy staat de Sage Precision Brewer.

Ook voor dit nummer bezochten ze weer de leukste koffie en theezaken in binnen- en buitenland. Zo tippen ze Companion in Berlijn, Koffie van Hoorn in Hoorn, Bij de Jongens in Hattem en Le Cafe du Sablon in Brussel. Ook reisden ze af naar de Israëlische metropool Tel Aviv voor een citytrip vol koffie, niet zo veel thee en heerlijke chocolade van de enige Israëlische bean-to-bar chocoladeproducent Holy Cacao.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KoffieTCacao #34 – 2020” te beoordelen Antwoord annuleren

Je emailadres wordt niet gepubliceerd, verplichte velden zijn aangegeven.

Klantenservice

Over ons
Privacy
Algemene Voorwaarden
Verzenden en Betalen

Social Media

Jouw aankoop delen?
Tag ons met #yourdailyteacup
Vinden wij leuk!

Aanmelden parTEA nieuwsbrief:

Thee & Meer

Onze Thee
Onze Merken
Verkooppunten en Horeca
Wederverkoop
Veelgestelde Vragen

Verzenden

Binnenlandse zending: € 4,95 Buitenlandse zending: v.a. € 8,75 Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Ⓒ Copyright by Yourdailyteacup