€6,50
KoffieTcacao is hét lifestyle magazine over koffie, thee en cacao. KTC magazine verschijnt elk kwartaal. Al 5 jaar op een rij vult de redactie van KTC vol overgave de 100+ pagina’s met reportages, interviews, columns, reviews en nieuws.
In de maarteditie van Koffie T Cacao laten ze je onder andere kennismaken met zeewierthee. In Zeeland maken moeder en dochter Mathilda en Veronica van Leeuwen verschillende theemelanges met zelf geteeld zeewier. Hoe je die vervolgens goed kan combineren met een lekker gerecht, wordt uitgelegd in de rubriek #hoedan. Mariella Erkens laat zien waarom thee bij uitstek het geschikte drankje is om bij een alcoholvrij diner. Ben je meer van chocolade? Blader dan in koffieTcacao 34 snel naar het interview met To’ak Chocolate. De kleine producent maakt chocolade van de exclusieve en eeuwenoude variëteit nacional, die zij per toeval herontdekten in een stuk regenwoud in Ecuador.
In de rubriek ‘KTC test’ zoeken ze deze editie uit welke melkopschuimer een plekje op jouw aanrecht verdient en op de testbank van de ITC Academy staat de Sage Precision Brewer.
Ook voor dit nummer bezochten ze weer de leukste koffie en theezaken in binnen- en buitenland. Zo tippen ze Companion in Berlijn, Koffie van Hoorn in Hoorn, Bij de Jongens in Hattem en Le Cafe du Sablon in Brussel. Ook reisden ze af naar de Israëlische metropool Tel Aviv voor een citytrip vol koffie, niet zo veel thee en heerlijke chocolade van de enige Israëlische bean-to-bar chocoladeproducent Holy Cacao.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.