€6,50
De feesteditie koffieTcacao 45 is alles behalve een saaie terugblik. Onze rubrieken zijn gevuld met de nieuwste trends en events, altijd betrokken en bevlogen professionals komen uitgebreid aan het woord en ook hoofdredacteur Marc moet eraan geloven. Hij is de stamgast van deze editie én kreeg bovendien de onmogelijke taak om uit 44(!) citytrips zijn favoriete speciaalzaken te kiezen.
De feesteditie koffieTcacao 45 is alles behalve een saaie terugblik. Onze rubrieken zijn gevuld met de nieuwste trends en events, altijd betrokken en bevlogen professionals komen uitgebreid aan het woord en ook hoofdredacteur Marc moet eraan geloven. Hij is de stamgast van deze editie én kreeg bovendien de onmogelijke taak om uit 44(!) citytrips zijn favoriete speciaalzaken te kiezen.
Verder neemt Willem Boot je mee in de wereld van koffiefermentatie. Want nog niet zo lang geleden stond op je zakje hoogstens of het een gewassen of natural koffie was. Nu staan er termen als thermal shocked, honey processed en carbonic maceration. Maar wat is dat nou eigenlijk?
En bovenal, wat doen deze verwerkingsmethoden waarin fermentatie de hoofdrol speelt, voor de smaak van koffie? We leggen het je in deze editie haarfijn uit en hebben online ook nog de meest voorkomende koffie verwerkingsmethodes voor je op een rij gezet.
Last but not least, wie ons een beetje heeft gevolgd de afgelopen tien jaar, weet dat we bij koffieTcacao gek zijn op servies. Daarom gingen we voor dit jubileum een samenwerking aan met het Utrechtse HUSK ceramics om een heuse gelimiteerde serie koffieTcacao-kopjes te ontwikkelen.
Kortom, koffieTcacao 45 een must-read! En ook nog eens met drie kleurrijke coverillustraties van Maus Bullhorst. Welke krijg jij in je bus?
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.