Yourdailyteacup

Verzendkosten 5.95 – Gratis verzending vanaf 50

Flinke Zomer Favorieten, Hemelum

Het weekend van 20 en 21 juli was het zover, de Flinke Zomer Favorieten. Na het succes van de Winter editie wilde ik ook deze markt uitproberen met Yourdailyteacup. En wat een feestje was het! De Flinke Farm is een geweldige locatie en daarnaast was het met name zondag prachtig weer en druk. Daarom een blog met vele foto’s die ik schoot, want ik keek mijn ogen uit. Maak je klaar voor zo’n 40 foto’s 🙂

Flinke Zomer Favorieten

Afgelopen december kon ik voor het eerst deelnemen aan de Flinke Winter Favorieten. Ik had het al een tijdje op mijn lijstje staan, maar steeds was ik te laat of stond er al iemand met thee. Aangezien het in december best koud en nat kan zijn, was deze editie voor het eerst in de Zeilschool van Hemelum. Lekker binnen en heel sfeervol ingericht.
Ik wist dat de Zomer Favorieten buiten waren op it Flinkeboskje zelf dus daar moest ik bij zijn! Ik heb namelijk gezien hoe het er daar uit ziet en dat is prachtig. Gelukkig kon ik er bij zijn en zo reden mijn moeder en ik (mijn trouwe markt-hulp 😉 ) op zaterdagochtend bepakt en bezakt richting Hemelum.

Flinke Zomer Favorieten

It Flinke Boskje

Allereerst even kort over de locatie, want ik begrijp dat je daar niet bekend mee bent. It Flinkeboskje is een vakantieboerderij in Hemelum die gehuurd kan worden als groepsaccommodatie, vakantiewoning of voor zakelijke gelegenheden. Daarnaast zit hier tegenover de Flinkefarm waar alle evenementen worden georganiseerd zoals de Flinke Favorieten, streekmarken, kofferbakmarkten en festivals. Verder kun je deze prachtige locatie huren voor feesten en trouwerijen. Meer info: It Flinkeboskje.

Flinke Zomer Favorieten

Divers Aanbod

Mede door alle andere gezellige standhouders was het een waar feestje, zo gezellig, lekker divers aanbod en allemaal stuk voor stuk prachtige producten. Mijn stand was gelukkig ook druk bezocht en kreeg dan ook veel leuke reacties te horen. Het gloednieuwe merk Superwaste had ik meegenomen en viel ook in de smaak. Zo goed, dat sommige producten zelfs al bijna uitverkocht zijn! Het is dan ook een duurzaam product, alle items zijn gemaakt van gerecyclede oude theezakken uit de theeplantages van India. Het staat nog niet in de webshop, maar dit gaat snel gebeuren.

De markten worden georganiseerd Claartje, Rixt en Arjan, allemaal hele enthousiaste en gezellige mensen waardoor je je gelijk welkom voelt. Alles is tip top verzorgd en zo niet dan wordt er meteen iets aan gedaan. Zo werden op zondagochtend de bloemstukken nog even aangevuld omdat ze toch nog wat kaal waren. Alles tot in de puntjes gestyled dus!

Sip & Clara

Sip & Clara is de pop-up store van de Flinke Farm. Gevuld met de mooiste vintage vondsten en unieke producten. De zussen Claartje en Rixt zijn altijd op zoek naar nieuwe aanvulling en ideeën en daarom besloten ze een pop-up shop in te richten. Deze is open tijdens alle markten. En echt een bezoekje waard ook, want ik zag allemaal toffe producten. En tevens weer stylish ingericht!

Zoals je wel merkt en ziet keek ik mijn ogen uit. Ik had mijn camera mee en op de zondagochtend besloot ik een rondje te maken. Overal spotte ik leuke hoekjes, mooi ingerichte ruimtes en toffe eyecatchers. Zelfs de wc was een echt bezoekje waard 😉 Ik klikte er dan ook op los en zag veel te veel leuks. Daarom is dit blog vol met foto’s ontstaan en ik vind dat ze goed de sfeer weergeven van de markt én de omgeving. Mocht je binnenkort zin hebben om een markt te bezoeken? Kijk dan even op de website, waar alle verschillende markten staan aangegeven. In december hoop ik weer bij de Winter Favorieten te zijn!

Winkelmand sluiten