Yourdailyteacup

Verzendkosten 5.95 – Gratis verzending vanaf 50

Het Snorfestival, Utrecht

Afgelopen zondag was het zover, er stond weer een markt op de planning. Deze keer iets verder van huis, namelijk in het mooie Utrecht! Uitgeverij Snor hield weer zijn jaarlijkse (boeken)feestje met bijbehorende markt en ik had het geluk er dit jaar ook te mogen staan. Vandaag een blog met wat sfeerbeelden die ik schoot tijdens een rondje. 

Snor Festival

Uitgeverij Snor is een zelfstandige uitgever in Nederland en wordt gerund door twee vrouwen. Al 10 jaar lang maken ze vrolijke, kleurrijke boeken die helpen het moderne leven leuker te maken. Naast boeken maken ze ook chocolade (met heel tof wikkel!) en organiseren ze twee keer per jaar het Snorfestival. Waar ze hun nieuwe boeken lanceren, er vele leuke workshops zijn en daarnaast is er een markt met allerlei creatieve ondernemers.

En wat was het een feest! Toffe locatie, muziek, mooie workshops waar kinderen volop aan deelnamen, lekkere appeltaartjes voor het goede doel van de Blije Taart (ze waren heerlijk!), het circus was aanwezig, vintage spullen van Meneer en Mevrouw de Boer, vele soorten kaartjes, mooie sieraden en van allerlei leuks. En uiteraard was ik ook aanwezig met mijn thee en aanverwante artikelen 🙂

Hieronder volgen een hele hoop sfeerbeelden die de sfeer op het festival goed weergaven! Onderaan kun je nog lezen wat ik zelf kocht.

Het probleem met creatieve markten is dat ik zelf nooit met lege handen naar huis kan gaan… Haha 😉
Ik zie altijd veel mooie dingen als ik een rondje loop en vind het altijd supertof om bij mede ondernemers iets te kopen. Je maakt hen blij en daarnaast heb je vaak iets unieks in handen. Maarja het is niet zo heel handig, want ik probeer natuurlijk zelf veel te verkopen en winst te maken. Gelukkig heb ik ook een privé bankrekening dus die gebruik ik dan maar stiekem haha.

Ook tijdens het Snorfestival heb ik mijn oog laten vallen op twee hele mooie items.
Prachtig handgemaakte oorbellen van Mabym (ze is pas net gestart), die heel mooi matchen bij de kleuren die ik vaak draag. Daarnaast was ik nog op zoek naar iets langere hangers aangezien ik vaak alleen maar knopjes draag. Winwin dus 🙂
Verder kocht ik het nieuwe boek van Snor, ZONDAG. Een heel mooi vormgegeven boek met de lekkerste recepten om op je lazy sunday te gaan maken. Het boek alleen al is een inspiratie op zich dus dat is ook heel fijn. Ben benieuwd wat ik hier als eerst uit zal maken. Sowieso zijn alle boeken van Snor erg inspirerend en mooi, dus dat zit wel Snor 😉

Ben jij al bekend met het Snorfestival en Uitgeverij Snor?

Winkelmand sluiten