Yourdailyteacup

Verzendkosten 5.95 – Gratis verzending vanaf 50

Hiep Hiep Hoera, Yourdailyteacup 1 jaar!

Zo leuk! Vandaag, 1 oktober 2018, bestaat de Yourdailyteacup webshop 1 jaar 🙂
Wauw wat ben ik trots; zoveel leuke klanten, enthousiaste reacties én inmiddels al 9 wederverkopers verder na 1 jaar. De hoogste tijd voor een feestje en natuurlijk een terugblik hier op de blog. Allerlei leuke weetjes komen langs en verder deel ik de acties die deze week in de webshop en op mijn social media kanalen zullen plaatsvinden. Want het wordt een heuse feestweek!


Weetjes & cijfers:
– 288 Verkopen in 1 jaar (waarvan 154 van januari tot nu!)
– 56 Theesoorten in de webshop en er worden dit jaar nog zo’n 5 aan toegevoegd voor een leuk project 🙂
– Vaste klanten die meerdere keren terugkomen, iemand heeft bijvoorbeeld al 7x besteld. Dat maakt me blij!
– Inmiddels al  9 hele leuke wederverkopers; winkels, cafés, conceptstores, een B&B en een kapper.
– Op 6 markten gestaan én inmiddels alweer 1 hele leuke op de planning voor december.
– 1072 volgers op instagram, met inmiddels een hele hoop fijne mensen waar ik regelmatig goed contact mee heb of die ik kan vragen als ik ergens tegenaan loop.
– 245 volgers op facebook.
– En een happy Rensina die het af en toe iets te druk heeft met alle bezigheden haha, maar ach dat hoort er ook een beetje bij geloof ik. Goed teken denk ik 😉


Fijne samenwerkingen

In dit afgelopen jaar heb ik al zoveel fijne samenwerkingen gehad. Leuke mini projectjes waarvoor ik ben gevraagd, goodiebags gevuld en hele fijne samenwerkingen met Ninamaakt! Iedere keer weer ben ik zo blij met alle fijne illustraties die ze voor me maakt. Ik heb het al vaker gezegd, maar ze kan zo goed meedenken en maakt dan precies wat je in je hoofd hebt maar NOG mooier. Iedere keer dus weer een feestje om met Nina samen te werken.
Alle vaste klanten, wederverkopers én een aantal andere lieve mensen die ik wil bedanken hebben het speciaal gemaakte feestkaartje gekregen. Een A5 kaart wat echt een thee feestkaart is geworden. Je vindt ze vanaf nu ook in de webshop. Daarnaast hebben we samen nog 2 ansichtkaarten gemaakt, die ook heel leuk zijn geworden.
En dan vergeet ik vast nog een heleboel leuks, maar ja in een jaar gebeurd dan ook veel 😉


Verder ben ik nog met wat andere projecten bezig. Zo is er een nieuw project gestart met een wederverkoper, maar ook met andere ondernemers die mij vragen mee te denken of waar ik samen een nieuw product mee ga lanceren (coming soon!).


Wederverkopers
Zoals je hierboven kon lezen heeft Yourdailyteacup inmiddels al 9 wederverkopers die mijn thee verkopen en/of serveren. Benieuwd wie dat zijn? Hieronder volgt een lijstje leukerds.
Mocht je even geen zin hebben om de thee online the shoppen? Dan kun je dus ook bij één van hen terecht, allemaal aanraders om eens te bezoeken.

Groningen: BAQ brood & cafe, Folkingestraat 19 (Horeca & Verkoop)
                   Cakewish, Westersingel 20 (Verkoop)
                   Food Matterz, Oude Ebbingestraat 86 (Horeca & Verkoop)
                   Inspiratie Cafe OSO, Carolieweg 21 (Horeca & Verkoop)
Lutten:        B&B Watertoren Lutten, Dedemsvaartseweg-Noord 64a (Horeca)
Sappemeer: Sil’s Haircrew, Noorderstraat 67 (Service bij een knipbeurt)
Surhuisterveen: Favorites conceptstore, De dellen 2b (Horeca & Verkoop)
Texel:          Museum Galerie RAT, Burgwal 20 (Horeca)
Zwolle:        Made By CIBAP, Nijverheidsstraat 11 & Luttekestraat 35 (Verkoop)


Adventskalender 2018
De YDTC Adventskalender die ook dit tweede jaar weer een heel festijn is. Al een heleboel lieve mensen hebben hem als pre-order besteld en zullen hem deze week al in huis hebben. Wat een feest moet dat zijn om op 1 december eindelijk te kunnen beginnen aan al die lekkere theetjes. Kijk nu al uit naar alle mooie plaatjes die wederom langs zullen komen op instagram.


Feestweek

Wie jarig is trakteert… En daarom hebben we een heuse feestweek georganiseerd. Iedere dag zal er een leuke actie online komen. Dit kan zijn een fijne korting, een gratis product, maar ook een toffe winactie. En daarnaast ontvangt iedere ‘besteller’ in de 1e week van oktober, de nieuwe feest theekaart én het jubileum samplezakje. Als dat geen feestje is?!

Acties feestweek:
Maandag: 10% korting op alles in de webshop.
Dinsdag: Speciale winactie: High Tea bij Foodmatterz voor 2 personen.
Woensdag: Een gratis thee naar keuze bij je bestelling (20 gram). Benoem in de opmerkingen welke je zou willen ontvangen.
Donderdag: Win een adventsbox!
Vrijdag: De nieuwe canvas tas voor maar 3 euro. Deze komen nieuw in het assortiment, dus een primeur.
Zaterdag: Korting op de theedoosjes met pyramide zakjes, elk tweede doosje 25% korting.
Zondag: 15% Korting op alle servies; de theepot en alle mokken.

Mocht er een actie bij zitten waarvan je denkt, die lijkt me leuk. Houd die ochtend dan mijn instagram- of facebookpagina in de gaten, want dan deel ik alle specifieke informatie.

Dan ga ik vanmiddag lekker genieten van een van mijn lievelings theetjes uit de webshop én een heerlijk stukje taart. Proost je met me mee? Wie weet tot ziens in de webshop. 
Op naar nog maar vele fijne YDTC jaren 🙂

Winkelmand sluiten