Yourdailyteacup

Yourdailyteacup #7: Advent, nieuwe Tony’s en markten

Woesh en weer een drukke YDTC tijd voorbij.. De hoogste tijd om een update te geven over alles wat ik mee maak en beleef omtrent mijn eigen bedrijf Yourdailyteacup. Update 7 alweer met allerlei leuks over een grote planning, advent, een fotoshoot, nieuwe Tony’s repen, Vint-Iets market, Zeldzaam mooi en wederom een nieuwe wederverkoper 🙂  Lees je mee?


Hoewel dit niet de mooiste foto is om een blog mee te beginnen is dit wel iets wat de afgelopen tijd veel weer geeft. Ik had namelijk een mega to do lijst met allerlei lopende projecten en zaken waar ik mee bezig ben. Aangezien ik niet zo goed wist waar te beginnen, ben ik gewoon maar bij het belangrijkste begonnen. En zo had ik een hele donderdag vol met leuke afspraken in Groningen. Ik ging langs bij wederverkopers, had leuke meetings voor nieuwe projecten en daarnaast had ik nog een theeproeverij voor een eigen theeblend (zie verderop). Dat doe ik altijd, dingen combineren in de stad zodat ik niet iedere keer op en neer hoef en vaak sluit ik dan af in een leuk cafeetje om even bij te komen hihi. Zo ben ik tegenwoordig meestal één middag in de week in Groningen.


Tony’s Chocolonely brengt om de zoveel tijd nieuwe specials uit. Die dan als Limited Edition smaken verkocht worden. Ik vind dat leuk, dus besloot ze in te kopen. Afgelopen week kwamen ze binnen en ze gaan hard! Mocht je benieuwd zijn, ze staan in de webshop.


In augustus stond ik op de Vint-Iets Market in Raalte. Een leuke driedaagse markt tijdens Stoppelhaene, de feestweek in Raalte. Ik stond er alleen op de zaterdag en nam deze keer ook 3 theebaksels mee!
Ondanks het mindere weer hebben mijn moeder en ik toch genoten van de markt. Leuke en interessante gespreken, aardig wat verkocht en ook de baksels verkochten aardig, iedereen heeft genoten. De Morning Sunrise taart was favoriet en zooo goed gelukt!


Na maanden van voorbereiden, inkopen en de juiste producten uitzoeken was het zover. De adventskalender is gewoon af! De stickers zijn geprint, de eerste zakjes gevuld en de eerste dozen ingepakt. Dus tijd voor foto’s. Ik riep de hulp in van mijn Cibap vriendinnetje Babette (StudioBabsie) om mij te helpen met de fotografie en zo hadden we twee zaterdagen geleden een heuse fotoshoot op locatie in Zwolle. 3 tassen vol met stylingprops, een toffe locatie en allerlei ander leuks verder heb ik nu prachtige foto’s. De eerste 3 heb ik inmiddels ontvangen en wauw wat zijn ze goed al zeg ik het zelf 😉
De andere foto’s volgen hopelijk snel. Pssst er volgt nog een apart blog over, maar de Adventskalender is al te bestellen als pre order.Hierboven kon je het al lezen, ik heb een nieuwe wederverkoper voor horeca en verkoop! Zo leuk 🙂 Inspiratiecafé OSO aan de Carolieweg in Groningen serveert nu mijn thee in hun heerlijke café. Hier kun je terecht voor leuke, inspirerende workshops, genieten van een goede kop koffie en een gezellig gesprek of ga er lekker werken. Nicolette wilde graag een eigen OSO theeblend en die is nu ook uitgekozen. Het is OSO’s Inspiration geworden. ‘Een momentje van rust in een huiselijke sfeer met de geur van lekkere baksels. Geniet van een theepotje geluk!’. Een perfecte thee voor het café en je kunt hem na afloop ook mee naar huis nemen mocht je interesse hebben.


En dan nog een laatste aankondiging. Op zondag 30 september is Yourdailyteacup weer te vinden op de Zeldzaam Mooi markt op de Vismarkt in Groningen. Na het succes van de eerdere editie gaan we weer met de theeën naar deze gezellige, creatieve markt. Zie ik je daar? 🙂

Zooo dat was weer een hoop te vertellen vanuit mij. En we zitten niet stil, dus ik zou nog veel meer kunnen vertellen. Maar dat bewaar ik voor de volgende update.
Wil je in de tussentijd niks missen? Volg Yourdailyteacup dan op instagram of facebook waar ik wekelijks meerdere updates plaats.

Winkelmand sluiten