Yourdailyteacup

Yourdailyteacup #3: Pakketjes, inpakwaren en opening webshop!

De laatste tijd is er zoveel gebeurd op het gebied van Yourdailyteacup, dat het de hoogste tijd is voor de derde update. Maar jongens, ik weet haast niet waar ik moet beginnen pfff…. #zoekt-instagram-na-voor-de-gebeurtenissen. Na de tweede update, iets meer dan een maand geleden, ben ik namelijk hard aan de slag gegaan met mijn webshop en ik kan jullie vertellen HIJ IS LIVE!! 
Goed laten we maar gewoon verder gaan waar we waren gebleven 😉 

Yes, na lang wikken en wegen en berekenen en uittellen was het eindelijk zover, de eerste orders werden besteld. Zo spannend, want zou alles meteen goed gaan en was alles wel zoals verwacht? Maar alles ging helemaal prima en al snel werden de eerste dozen afgeleverd. Dit is natuurlijk het leukste van alles, alle mooie producten bekijken en dozen openmaken haha.

Vervolgens kon ik weer hard aan de slag, want alles moest gefotografeerd worden voor de webshop. Alle 50 (!) theesoorten heb ik gefotografeerd en natuurlijk ook alle andere producten. Verder moest ik alle foto’s nog bewerken en vooral voor de losse theeën is dit even een werkje. Want ik wil alles natuurlijk perfect en netjes doen… Maar het is gelukt, alles staat op de kiek en waar ik nog niet helemaal tevreden over ben fotografeer ik binnenkort gewoon nog een keer.

Tussendoor ging ik er ook nog ‘even’ tussenuit. Eind september/begin oktober genoot ik van een week in Marrakech en Essaouira met mijn tante. Oh wat was dit mooi, leuk, leerzaam en gezellig, een prachtig land! En uiteraard heb ik de thee methodes daar getest en ik kan je zeggen, ik weet inmiddels aardig wat over de Marokkaanse theecultuur. Heel leuk. En je begrijpt, zo’n theeset is natuurlijk mee naar huis gegaan 🙂

Eenmaal terug, ging ik meteen weer volop aan de slag! Alle resterende theeën heb ik op de foto gezet, bewerkt en online geplaatst. Een week lang heb ik hard gewerkt aan de webshop en andere zaken en toen kon ik, op mijn streefdatum, maandag 9 oktober om 12.00 uur mijn webshop live zetten!! Zo ontzettend leuk, maar ook heel spannend. Maar gelukkig was (en is) iedereen heel positief en krijg ik nog steeds veel tips en complimenten. De eerste bestellingen zijn inmiddels binnen gekomen!

Mocht je het gemist hebben en ook een kijkje willen nemen? Kijk dan even op www.yourdailyteacup.nl.

In de vorige update vertelde ik dat ik Nina, van Ninamaakt, had gevraagd om voor mij twee patronen te ontwerpen? Nou ze zijn inmiddels klaar en ik heb ze al in een aantal producten verwerkt! Voor mijn webshop bestellingen wilde ik namelijk bedank kaartjes maken, waarop ik een persoonlijke noot kan schrijven voor de ontvanger. In mijn kaartenrek zie je de twee kaartjes al. Verder heb ik er ook een cadeaubon van gemaakt en er komen nog wat producten aan met de patroontjes. Dat ik er blij mee ben is een ding dat zeker is!! 🙂

Theetjes testen hoort er natuurlijk ook bij, geen straf kan ik je zeggen 😉 Deze thee ‘Morning Sunrise’ is heerlijk en staat daarom niet voor niks in de favorieten. Een nieuwe rubriek op mijn webshop, waarin de meest bestelde theeën, lekkerste seizoenstheeën en meer favorieten staan. En de prachtige theepot op de foto is ook te koop.

Zoals je kon lezen is er de afgelopen tijd heel erg veel gebeurd! Mijn webshop is gewoon live en de eerste bestellingen zijn al verstuurd en ontvangen. Zo tof om te zien en te horen wat anderen van de thee vinden. De eerste foto’s verschijnen zelfs al op instagram 🙂 #vreugdedansje Maar ik zit niet stil hoor, de komende tijd ga ik nog volop bezig met nieuwe items (sint en kerst!), leuke samenwerkingen met bloggers en bedrijven en staat de eerste ‘markt’ gepland. Wat dat allemaal is zal ik in de volgende update vast vertellen.

Mocht je het leuk vinden om mij te blijven volgen? Volg me dan op instagram (@yourdailyteacup), mijn nieuwe facebookpagina Yourdailyteacup of houd mijn blog in de gaten. Hier zal ik de komende tijd hopelijk weer nieuwe blogs gaan delen. Maar een mailtje sturen kan ook altijd natuurlijk ?

Winkelmand sluiten