Yourdailyteacup

Verzendkosten 5.95 – Gratis verzending vanaf 50

Yourdailyteacup #5: Stempel, BAQ, nieuwe illustraties en een fotoshoot.

Tot mijn grote schrik was de laatste Yourdailyteacup update alweer bijna twee maand geleden… Tja dat kan natuurlijk niet, dus ik zal jullie snel bijpraten. Want wat is er weer veel gebeurd. Nouja de titel zegt het eigenlijk al, dit blog gaat over een stempel, BAQ!, nieuwe illustraties en een heuse fotoshoot. Lees je mee? 


Al een tijdje wilde ik een stempel van mijn logo laten maken. Ik zie het vaak voorbij komen bij blogger en mede websoppers (is dat een woord? haha) en was altijd enthousiast. Want hoe leuk is het om je eigen logo overal op te kunnen stempelen?! Alleen had ik er niet echt een reden voor om hem aan te schaffen. Tot ik de nieuwe maandboxen lanceerde, op ieder doosje komt mijn logo gestempeld. Ben er erg blij mee!! Hij is gemaakt door Studio Maas, ook een ‘kleine’ ondernemer die leuke producten maakt en verkoopt. Neem zeker eens een kijkje in haar webshop als je houdt van sieraden, stempels, versa color inkt of andere hebbedingetjes!


Yes! Yourdailyteacup wordt inmiddels ook gevonden door andere webwinkels en horecagelegenheden. Ik krijg al een aantal mailtjes met aanvragen voor de thee en wederverkoop, hoe tof! BAQ was de eerste en de 10 smaken worden inmiddels geschonken in dit leuke bakkerij en cafeetje in Groningen 🙂 Hierboven zie je de nieuwe menukaart met mijn theeën en naam, je snapt ik ben trots! In de volgende update hoop ik jullie weer een nieuw verkooppunt te kunnen delen haha.


Mevrouw Blond, Anne, schreef een heel leuk blog over de theeën en het servies van Yourdailyteacup. En het leuke was, we hadden samen een give-away opgezet. De mokken en thee waren te winnen en wat hebben er veel enthousiaste mensen meegedaan. De winnaar is inmiddels gekozen en ze heeft de spullen in huis! Daarnaast verzorgde Anne ook een gastblog op mijn blog. Mocht je het gemist hebben, je kunt ze allebei teruglezen door op de linkjes te klikken.

Als je Yourdailyteacup op Instagram of Facebook volgt heb je het vast al voorbij zien komen. Nina van Ninamaakt ging weer aan de slag voor mij. Ik wilde heel graag illustraties van de verschillende theesoorten zodat het voor iedereen duidelijk is om welke thee het gaat en hoe dit plantje er eigenlijk uitziet. Inmiddels heb ik alle 10 illustraties (!) binnengekregen en wauw wat ben ik weer trots op deze samenwerking. Nina weet precies de juiste dingen te tekenen en samen met haar mooie handschrift wordt het een totaal plaatje dat ik stiekem al in mijn hoofd had zitten, maar dan nog mooier! Ik ga de illustraties verwerken in de verpakkingen en natuurlijk komen ze in mijn winkel terug mocht dat zover zijn. Ik zal ze de komende tijd op mijn IG en FB delen.


Ik liet professionele foto’s van mezelf én de thee maken. Door de leuke getalenteerde Iris van Iris Zaagman Fotografie. Zelf heb ik Iris ook eens vastgelegd voor Kokotoko, dus hoe leuk was het dat ze mij nu ook kon vastleggen. En wauwie ik ben zo blij met de foto’s. Ze zijn allemaal zo mooi en leuk. Uiteraard heb ik meteen al mijn profielfoto’s gewijzigd haha en ook op instagram zijn de eersten al verschenen. Hier zijn er ook twee mooie, maar er zullen vast meer langskomen binnenkort, want ik kan gewoon niet kiezen 😉 Ook behoefte aan foto’s? Kijk eens bij Iris, ze maakt prachtige foto’s van bruiloften, girlbosses, liefdes en nog veel meer.


Zo dat was hem weer, de 5e YDTC update. Uiteraard heb ik nog veel meer te melden, maar ja dan wordt dit blog ook zo lang. Dus daarom deel ik alleen de hoogtepunten. Er komt binnenkort vast weer een update, want ik ga naar een grote markt met mijn webshop!! En daarnaast heb ik dus contact met mogelijke nieuwe wederverkopers. Wil je altijd up to date blijven en me volgen? Volg me dan op Facebook of Instagram.

Winkelmand sluiten