Yourdailyteacup

Verzendkosten 5.95 – Gratis verzending vanaf 50

Een overheerlijke theeproeverij met de Monthly Tea Box

Vandaag een gastblog van Anne, van het leuke blog Mevrouw Blond. Ik heb met haar een samenwerking voor Yourdailyteacup. En naast een heuse instagram winactie (check hier) heeft ze dus een gastblog verzorgd voor mijn blog. Ze heeft de Yourdailyteacup Maandbox getest en verteld er alles over. Ik geef snel het woord aan Anne.

Dat je een heerlijk ruikend feestje in je brievenbus ontvangt, kan ik alleen maar beamen. De geur komt, zelfs in een dichte doos, je tegemoet. Heerlijk hoe die verse theeën ruiken, nog lekkerder om ze stuk voor stuk te bekijken.

Thee is altijd een goed idee

In mijn eigen blog liet ik al vallen dat ik een enorme theeleut ben. Naast de nodige twee tot drie koppen cappuccino, vul ik de rest van de dagen op met thee. Zéker wanneer het buiten zo koud is als nu. Extra leuk om eens een hele nieuwe weg, wat betreft thee, in te slaan. Want thee is ten slotte altijd een goed idee!

Theeleuten in de keuken

Doordat ik zoveel theedrink, zit ik het liefst in de keuken. Daar heb ik namelijk alle thee smaakjes en de waterkoker bij de hand. Ik moest eerlijk gezegd wel even wennen aan de losse thee in zakjes. Maar doordat er een mooi etiket op ieder zakje zit, met een uitgebreide beschrijving, werd het een stuk gemakkelijker. Zelfs de hoeveelheid schepjes thee en hoe lang hij moet trekken staat er op. Bij de maandbox krijg je een handige theelepel, zo heb je altijd de perfecte hoeveelheid!


Smaken in overvloed

Het fijne aan de maandbox is, de hoeveelheid bijzondere theesmaken. Eigenlijk had ik van geen enkele smaak ooit gehoord. Maak je het zakje open, dan begrijp je pas écht wat ik bedoel. Het zie er zo vers en zo mooi uit, bijna zonde om op te maken! Wat ook erg leuk is, is niet alleen de diversiteit aan smaken, maar ook de soorten. Zo zat er in deze box een zwarte thee, witte thee en een herbal infusion. Ik denk dat ik de herbal infushion met de smaak “Punch-Drunk Love” voor Valentijn bewaar. Beetje liefde voor jezelf mag best, toch?


Monthly Tea Box, moet je doen!

Na het ontvangen van deze box ben ik overtuigd; de Monthly Tea Box is een heus feestje! Deze wil je echt niet missen, proeven, ruiken en beleven. De zakjes zijn tot de kleinste details uitgedacht, de geur van de thee komt dwars door de doos heen en met de handige theelepel en filterzakjes zet je binnen no-time een overheerlijke kop thee.

Ik ben in ieder geval overtuigd en ga nu snel weer een nieuwe smaak proeven!
Liefs Anne

* Let op, dit is de maandbox van januari. De komende maandboxen bevatten dus andere soorten thee 😉
Je shopt de maandbox hier, je kunt er voor kiezen om hem eenmalig te bestellen, maar het is ook mogelijk om hem in abonnementsvorm van 3, 6 of 12 maand te bestellen.

Winkelmand sluiten