Yourdailyteacup

Zomaar een zondagmiddag in het bos!

Wat een fantastische middag was dit! Heerlijk op mijn gemakje ronddwalen in het Slochterbos, mooie foto’s schieten en na afloop een lekkere appeltaart bakken. Al een aantal weken had ik zin om naar het bos te gaan maar stelde ik het uit door drukte of weinig tijd. Toen ik eindelijk wel tijd had besloot ik te gaan, alleen, en met een rugtas vol thee en mijn camera ging ik op mijn fietsje naar het bos… De foto’s zijn zo goed gelukt dat ik ze hier zeker wil delen (en meteen weer een blog van mijn hand). 

Bos
Bos

Slochterbos

Het was een prachtige zonnige dag zoals je op de eerste foto’s al kunt zien. Het was dan ook echt bijna te vol in het bos.. Zoveel mensen. Maar gelukkig kun je in het Slochterbos verschillende paden langs en zo kom je vanzelf uit bij rustigere stukken, toch net wat fijner vind ik.

Ik zou Rensina niet zijn als ik niet verschillende dingen moet combineren, dus ik had een aantal Yourdailyteacup producten meegenomen  die ik op leuke plekken kon shooten. Verder had ik een passend theetje meegenomen, de Smashing Pumpkin. Ook deze werd mooi vastgelegd zoals je kunt zien. Ik denk maar niet teveel aan de andere mensen die langsliepen, wat moeten die wel niet denken van een glas thee dat mega vaak wordt vastgelegd haha. Tja, alles voor de beste foto zullen we maar zeggen 😉

Retulp

Mijn Retulp ging mee op pad, deze thermosfles is echt heel fijn en goed! Het is zelfs zo dat ik mijn mond al een aantal keren verbrand heb omdat de thee nog te heet was om te drinken. De duurzame retulp flessen (per verkochte fles gaat er 1000x de inhoud aan water naar ontwikkelingslanden) houden je drank namelijk 6-8 uur warm. Dit is echt waar, zelf getest namelijk. Mijn perfecte maatje voor deze middag dus! Gevuld met de Smashing Pumpkin thee genoot ik van deze zonnige middag in het bos.

Ondertussen spotte ik de mooiste paddestoelen, blaadjes en fijne bankjes om even op te zitten. Als je goed kijkt zie je genoeg leuks, als je er maar de tijd voor neemt of af en toe eens goed om je heen kijkt.

Smashing Pumpkin

Ik had natuurlijk de perfecte thee meegenomen naar het bos, de Smashing Pumpkin. Een heerlijke, zachte, zwarte thee met onder andere pompoenstukjes, pompoenpitten, gember, kaneel, kruidnagel en peper.

”Fall in Love met deze spicy herfstthee. Geniet nog even na van een mooie wandeling in het bos met een kop Smashing Pumpkin en een lekker stukje pompoencake. Een zwarte thee met stukjes pompoen, kaneel en gember.”

Nou dat klinkt als dé herfstthee toch?! 🙂 Je shopt hem in de Yourdailyteacup webshop.
En die mooie ‘Forest’ mokjes die ik op hun mooist probeerde vast te leggen, zijn uiteraard ook te vinden in de webshop…

Winkelmand sluiten